keluarga saya
Bob的作文——Keluarga Saya
"Keluarga Saya"
Semua orang didunia ini ada keluarga. Keluarga ialah family dalam bahasa orang putih. Keluarga mempunyai ayah, ibu, abang, kakak, adek, nenek, datuk, pak cik, mak cik dan etc-etc.
Pertama kali saya ingin memberitahu bahawa semua orang didunia ini mempunyai keluarga yang aman damai dan tidak beperang tetapi ada juga yang tidak damai kerana mereka berperang.
Saya ingin menceritakan pula tentang keluarga saya. Saya mempunyai seorang ibu dan ayah tetapi ibu saya kata dia pernah tidur dengan tiga orang lelaki di hotel di mana dengan itu sah bahawa saya ini anak luar nikah kerana darah saya berlain jenis dengan ayah saya yang ada dirumah ini. Ayah tidak peduli bila ibu keluar dengan lelaki lain. Ibu pula tidak risau jika ayah tidak pulang kerumah walaupun hampir satu bulan.
Kakak dan abang saya tidak lagi bersekolah kerana mereka sudah berhenti. Kakak saya cantik seperti mirip wajah Marilyn Monroe yang sudah mati itu. Dia mati kerana terlanggar motokar datuk saya yang enjinnya berkuasa 500cc.
Abang saya handsome atau kacak seperti Amitabh Bachan atau Sunjay Dutt, kadang2 muka dia berubah seperti Aacapan bila dia baru bangun tidur. Bila dia habis mandi muka dia macam muka dia sendiri. Itulah kelebihan abang saya.
Seterusnya saya menceritakan tentang adik saya. Walaupun saya tidak ada adik tetapi saya tipu kamu dengan mengatakan bahawa saya ada adik.
Demikianlah cerita tentang keluarga saya bahagia walaupun sebenarnya tidak. Sekian harap maklum.
Yang ikhas:-
Bob
经过老师的批改后,老师给他两分半(满分100)。。。